Bedrijfsopvolging

Hulp nodig bij bedrijfsopvolging?

Het tijdstip, de fasering en de wijze van overdracht bepaalt u helemaal zelf. Wij kunnen u helpen hiervoor de juiste personen te vinden. We screenen ze niet alleen op competenties maar zoeken vooral ook naar mensen die bij u en uw bedrijf passen. Middels een eerste financiële check gaan wij na of een mogelijke, al dan niet gefaseerde overname ook realistisch is. Voor alles wat er komt kijken bij de daadwerkelijke overname (zoals de waardebepaling, het kiezen van de juiste rechtsvorm of belastingzaken) werken wij samen met recreatiemakelaars, accountants en fiscalisten. Indien u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Interesse om een recreatiebedrijf over te nemen?

Heeft u serieuze interesse om een recreatiebedrijf over te nemen? U bent zich ervan bewust dat u hiervoor voldoende financiële (eigen) middelen ter beschikking heeft, dan kunt u met ons contact opnemen. Wij zullen, na een uitgebreide intake, voor u na gaan of er ondernemers zijn die bereid zijn met u in gesprek te gaan om hun bedrijf, al dan niet gefaseerd, aan u te verkopen. Hierbij zijn diverse financiële en organisatorische mogelijkheden voor handen. Wij zullen u en een mogelijke verkopende partij hierbij adviseren. Voor alles wat er komt kijken bij de daadwerkelijke overname (zoals de waardebepaling, het kiezen van de juiste rechtsvorm of belastingzaken) werken wij samen met recreatiemakelaars, accountants en fiscalisten. Indien u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Interesse om als interimmer aan de slag te gaan?

RECREAMATCH is op zoek naar managers, bedrijfsleiders of anderen die aantoonbare ervaring hebben in het managen, leiden of besturen van recreatiebedrijven. Heeft u deze ervaring? Dan komen wij graag met u in contact. Indien u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.