Referenties

We werken vertrouwelijk voor opdrachtgevers. Toch kunnen we altijd referenties geven als daar om gevraagd wordt. We brengen u dan in contact met opdrachtgevers waar we voor gewerkt hebben. Laat ons weten als u dat wenst.

Uit de reacties van het afgelopen jaar willen we toch enkele quotes niet verloren laten gaan.

‘Recreamatch heeft ons op korte termijn prima aan een nieuwe bedrijfsleider geholpen. De kennis en het netwerk van Frank en Thijs heeft precies de juiste kandidaat voor ons opgeleverd’.

“Ik zocht al een tijd naar een allround-parkmanager voor zowel de camping als het bungalowpark, maar deze vacature bleek lastiger in te vullen dan gedacht. Door het inschakelen van Recreamatch is het gelukt om nog voor het seizoen een prima kandidaat met voldoende ervaring te vinden”.

“In eerste instantie zocht ik een directeur. Recreamatch nam uitgebreid de moeite om me hier op te bevragen. Uiteindelijk ben ik aan de slag gegaan met een junior die ik zelf in kan werken”.

“Inmiddels heb ik de tweede zoekopdracht bij Recreamatch neergelegd. Naast een parkmanager zoekt men voor het bedrijf nu een hoofd TD”.

“Net voor het seizoen bleek dat de bestaande bedrijfsleider de klus niet ging klaren. We hebben met Recreamatch geschakeld die binnen korte termijn een geschikte interim kandidaat aandroeg waar we de zomer mee door zijn gekomen. Nu is men op zoek naar een solide lange termijn oplossing”.

“Recreamatch weet voor mij de gelukszoekers vooraf te filteren. We zitten meteen aan tafel met serieuze kandidaten”.