RECREAMATCH heeft op dit moment de volgende beschikbare kandidaten

Het komt regelmatig voor dat we sollicitanten spreken die op dat moment niet matchen met de openstaande vacatures.

Ze kunnen echter prima gedijen op een ander recreatiebedrijf.

Het profiel van deze personen plaatsen we soms op onze website. Heb je interesse om kennis met ze te maken? Neem dan contact met ons op.

Hetzelfde geldt voor kandidaten die bezig zijn met een outplacement-traject. Er kunnen vele redenen zijn waarom iemand een overstap wil maken naar een ander bedrijf. Wij begeleiden deze transities van A tot Z. 
Specialist groen beschikbaar

Zet uw groen om in beleving en betekenis

Per direct beschikbaar. Eventueel als ZZP per uur in te zetten. 

Deze specialist gaat graag met u op safari op uw bedrijf. U geeft hierbij aan hoe u wilt dat het groen door uw gasten ervaren wordt of tegen welke problemen u aanloopt. Daarbij hoort u welke mogelijkheden er zijn om uw gasten meer natuur te laten ervaren. Tenslotte krijgt u het verhaal van het groen zelf te horen. Hoe het uit wil groeien en zichzelf wil laten zien. Er groeit in gezamenlijkheid een visie die richting kan geven aan een meer natuurlijke uitstraling en beleving van het groen op uw recreatiebedrijf. 

Afhankelijk van wat uw vraag krijgt u op basis van een kennismaking een uitgewerkt voorstel voor een traject. Dit kan variëren van een eenvoudige quick-scan tot een traject waarbij onderhoudend personeel of zelfs uw gasten betrokken kunnen worden. De safari kan leiden tot een heldere visie op het groenbeheer of concrete handreikingen voor het onderhoud. Denk hierbij aan een snoei instructie voor het uitvoerend personeel.   

Deze kandidaat heeft jarenlang ervaring in het onderhoud van natuur, landschap en parken, met opvlallend veel kennis van fruit en voedselbossen.

Zijn kracht is het om teams aan het denken en werken te zetten in het landschap of op uw terrein. Hij inspireert en informeert mensen zodat ze trots worden op hun gebied of bedrijf en de bijzondere pareltjes koesteren. Daarvoor organiseert hij werkdagen, instructies, cursussen die uw medewerkers en zelfs gasten de waarde van hun groen lieten ervaren.  

Laat het ons weten als u met deze kandidaat kennis wil maken. 

 
Ervaren bedrijfsleider jachthavens

Bent u op zoek naar een zeer ervaren bedrijfsleider voor een bijvoorbeeld een grote jachthaven? Iemand die ervaring heeft met het leiding geven aan een groot team?

Neemt u dan eens contact met ons op.

Een van onze kandidaten is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zoekgebied: heel Nederland. Zeer goede referenties en ook zeker
geschikt voor een management of directiefunctie in de verblijfsrecreatie of dagrecreatie. Bereidheid tot verhuizen.

 
Hoofd Technische Dienst / Beheerder

Voor een camping of bungalowpark in Brabant, NoordLimburg of Gelderland

Ben je voor je camping of bungalowpark in de regio Brabant, Noord-Limburg of Gelderland op zoek naar een hoofd Technische Dienst die echter ook als gastheer of zelfs als beheerder kan fungeren. Iemand die stevig in zijn werkschoenen staat?

Dan hebben wij mogelijk een geschikte kandidaat voor jou!

Het betreft een integere doorzetter; communicatief vaardig, enthousiast en gewend om verantwoordelijkheid te nemen. Een praktische organisator die ook verandering of tegenslag oplossingsgericht aanpakt. Met twee rechterhanden en uitstekend technisch inzicht.

Ook het ontvangen van gasten en onderhouden contacten met leveranciers kunnen tot zijn takenpakket behoren, evenals het begeleiden, motiveren, het inroosteren van medewerkers en het opleiden van leerlingen in een BOL/BBL.

Kandidaat wil graag op een camping of bungalowpark werken, liefst in de buurt van zijn woonomgeving Eindhoven, maar maximaal met een reisafstand van een uur.

Zijn ervaring als uitvoerder en planner van verbouwingen en inrichtingen van met name restaurants, winkels en woningen komen goed bij een technische functie op een camping of bungalowpark van pas. Ook zijn ervaring met het werken met onderaannemers en zijn recente werkzaamheden als zelfstandig klusser zijn een pre.

Tot slot vermelden wij nog zijn ervaring met het opzetten en bijhouden van een locatiedatabase met alle facilitaire en technische informatie over het vastgoed, NUTSvoorzieningen, ICT, beveiliging, onderhoud en schoonmaak.

Onze kandidaat is niet alleen een 24/7 1e lijns troubleshooter voor ICT & technische storingen en problemen, maar ook een klantgerichte gastheer.
Ervaren directeur / parkmanager

Bedrijf verblijfsrecreatie of dagrecreatie

Voor een zeer ervaren parkmanager / directeur zijn wij op zoek naar een uitdagende functie in de dag- of verblijfsrecreatie.

Kandidaat beschikt over uitstekende competenties en vaardigheden. Zijn afgeronde opleiding aan de Hogere Hotelschool, gecombineerd met zijn uitgebreide ervaring in het aansturen van grote en complexe organisaties maken van hem een geschikte kandidaat voor bedrijven die op zoek zijn naar een all-rounder die om weet te gaan met complexe transitieprocessen.

Kandidaat heeft een ruime ervaring in managementfuncties in diverse attractieparken, verblijfsrecreatieve bedrijven en sport- en leisurecomplexen.

Kandidaat is beschikbaar als interimmer, transitie-manager of General Manager / directeur.

Vacatures met een uitdagend complex karakter hebben de voorkeur. Voorkeur gaat uit naar een functie in de regio Zuid- of Midden-Nederland
Ervaren allround operationele interimmer

Verblijfsrecreatie

Heb je direct praktische ondersteuning nodig bij onderhoud, investeringen, uitbreidingen of renovaties van je recreatiebedrijf?

We beschikken over een prima kandidaat die je kan ondersteunen bij de realisatie van uw onderhouds-, renovatie of uitbreidingsplannen.

Het betreft een zeer ervaren kandidaat die inzetbaar is rond ruimtelijke planvorming, het maken van schetsen of tekeningen, het opstellen van bestekken, het beoordelen van offertes en het begeleiden van vergunning trajecten. Ook het scannen van je bedrijf inzake de vraag of je volledig voldoet aan alle wettelijk eisen en voorschriften behoort tot de mogelijkheden.

Kandidaat is beschikbaar op interim basis en heeft een ruime ervaring opgebouwd op diverse grote recreatiebedrijven.

Indien je geïnteresseerd bent neem je contact met ons op.

Samen met jou  bespreken we de exacte klus en brengen je vervolgens in contact met deze zelfstandig werkende vakman. Hij is in principe beschikbaar voor heel Nederland.
Manager jachthavens Noord Nederland

Graag stellen we een geschikte kandidaat voor aan ons netwerk.

We richten ons daarbij op jachthavens / campings- of bungalowparken met relevante watersportfaciliteiten in de Noordelijke helft van Nederland die op zoek zijn naar een zeer ervaren persoon die als manager / directeur de haven en/of het park naar het volgende niveau weet te begeleiden.

Wat brengt deze kandidaat in ruime mate met zich mee:

Brede management- en directie-ervaring in de recreatieve sector
Vaar- en zeilervaring
Technisch inzicht
Een groot netwerk
Actuele kennis van marketing en PR
Relevante beleidservaring
Grote creativiteit
Focus op innovatie en vernieuwing
Hands-on mentaliteit en actiegerichtheid
Teamspeler en teamvormer
Humor en aanstekelijk enthousiasme

Onze kandidaat komt niet bij u op de winkel passen. Hij is academisch geschoold en zoekt naar een serieuze uitdaging in relatie tot jachthavens en watersport / recreatie. Elk dienstverband is bespreekbaar van loondienst tot ZZP, eventueel samen met zijn echtgenote. De grote voorkeur gaat uit naar een grotere haven in het IJsselmeergebied of de Wadden en Noordzeekust.
 
BEL NU
VACATURES