RECREAMATCH heeft op dit moment de volgende beschikbare kandidaten

Het komt regelmatig voor dat we sollicitanten spreken die op dat moment niet matchen met de openstaande vacatures.

Ze kunnen echter prima gedijen op een ander recreatiebedrijf.

Het profiel van deze personen plaatsen we soms op onze website. Heb je interesse om kennis met ze te maken? Neem dan contact met ons op.

Hetzelfde geldt voor kandidaten die bezig zijn met een outplacement-traject. Er kunnen vele redenen zijn waarom iemand een overstap wil maken naar een ander bedrijf. Wij begeleiden deze transities van A tot Z. 
Kandidaat Zeeland of West-Brabant

Beschikbaar

We spraken een kandidaat die woont in de provincie Zeeland en daar ook werk zoekt als Parkmanager op een recreatiebedrijf. West-Brabant zou ook nog een optie kunnen zijn.

Hij heeft bij ons gesolliciteerd op een ander bedrijf maar daar was geen 100% match.  

Ben je geïnteresseerd deze kandidaat te spreken laat het ons weten.

 
Hoofd Technische Dienst / Beheerder

Voor een camping of bungalowpark in Brabant, NoordLimburg of Gelderland

Ben je voor je camping of bungalowpark in de regio Brabant, Noord-Limburg of Gelderland op zoek naar een hoofd Technische Dienst die echter ook als gastheer of zelfs als beheerder kan fungeren. Iemand die stevig in zijn werkschoenen staat?

Dan hebben wij mogelijk een geschikte kandidaat voor jou!

Het betreft een integere doorzetter; communicatief vaardig, enthousiast en gewend om verantwoordelijkheid te nemen. Een praktische organisator die ook verandering of tegenslag oplossingsgericht aanpakt. Met twee rechterhanden en uitstekend technisch inzicht.

Ook het ontvangen van gasten en onderhouden contacten met leveranciers kunnen tot zijn takenpakket behoren, evenals het begeleiden, motiveren, het inroosteren van medewerkers en het opleiden van leerlingen in een BOL/BBL.

Kandidaat wil graag op een camping of bungalowpark werken, liefst in de buurt van zijn woonomgeving Eindhoven, maar maximaal met een reisafstand van een uur.

Zijn ervaring als uitvoerder en planner van verbouwingen en inrichtingen van met name restaurants, winkels en woningen komen goed bij een technische functie op een camping of bungalowpark van pas. Ook zijn ervaring met het werken met onderaannemers en zijn recente werkzaamheden als zelfstandig klusser zijn een pre.

Tot slot vermelden wij nog zijn ervaring met het opzetten en bijhouden van een locatiedatabase met alle facilitaire en technische informatie over het vastgoed, NUTSvoorzieningen, ICT, beveiliging, onderhoud en schoonmaak.

Onze kandidaat is niet alleen een 24/7 1e lijns troubleshooter voor ICT & technische storingen en problemen, maar ook een klantgerichte gastheer.
Ervaren directeur / parkmanager

Bedrijf verblijfsrecreatie of dagrecreatie

Voor een zeer ervaren parkmanager / directeur zijn wij op zoek naar een uitdagende functie in de dag- of verblijfsrecreatie.

Kandidaat beschikt over uitstekende competenties en vaardigheden. Zijn afgeronde opleiding aan de Hogere Hotelschool, gecombineerd met zijn uitgebreide ervaring in het aansturen van grote en complexe organisaties maken van hem een geschikte kandidaat voor bedrijven die op zoek zijn naar een all-rounder die om weet te gaan met complexe transitieprocessen.

Kandidaat heeft een ruime ervaring in managementfuncties in diverse attractieparken, verblijfsrecreatieve bedrijven en sport- en leisurecomplexen.

Kandidaat is beschikbaar als interimmer, transitie-manager of General Manager / directeur.

Vacatures met een uitdagend complex karakter hebben de voorkeur. Voorkeur gaat uit naar een functie in de regio Zuid- of Midden-Nederland
Ervaren allround operationele interimmer

Verblijfsrecreatie

Heb je direct praktische ondersteuning nodig bij onderhoud, investeringen, uitbreidingen of renovaties van je recreatiebedrijf?

We beschikken over een prima kandidaat die je kan ondersteunen bij de realisatie van uw onderhouds-, renovatie of uitbreidingsplannen.

Het betreft een zeer ervaren kandidaat die inzetbaar is rond ruimtelijke planvorming, het maken van schetsen of tekeningen, het opstellen van bestekken, het beoordelen van offertes en het begeleiden van vergunning trajecten. Ook het scannen van je bedrijf inzake de vraag of je volledig voldoet aan alle wettelijk eisen en voorschriften behoort tot de mogelijkheden.

Kandidaat is beschikbaar op interim basis en heeft een ruime ervaring opgebouwd op diverse grote recreatiebedrijven.

Indien je geïnteresseerd bent neem je contact met ons op.

Samen met jou  bespreken we de exacte klus en brengen je vervolgens in contact met deze zelfstandig werkende vakman. Hij is in principe beschikbaar voor heel Nederland.
 
BEL NU
VACATURES