Over ons

RECREAMATCH wordt gerund door twee energieke en ervaren personen Frank Verkoijen en Thijs Vossen.  Naast Recreamatch is men partner van de netwerkorganisatie Leisure Brains voor het oplossen van complexe vraagstukken in de recreatie sector.

Onze jarenlange ervaring in de toeristische-recreatieve sector geeft ons een voorsprong ten opzichte van reguliere wervings- en selectiebureaus.

Wij weten wat er speelt op recreatiebedrijven en in de sector. We hebben zowel bedrijven geadviseerd als zelf gerund in de dag-  en verblijfsrecreatie. We spreken de taal van de ondernemer en begrijpen als geen ander het belang van goed personeel.

We snappen dat ondernemers op zoek zijn naar een creatieve duizendpoot die niet alleen verstand heeft van het ‘runnen van het bedrijf’ maar ook met gasten kan omgaan, liefst nog leidingen kan trekken of gevoel heeft voor marketing en bovenal begrijpt dat de vrije tijd van anderen zijn of haar werk is.  

Wij weten hoe we deze personen kunnen werven en selecteren.

Naast een compleet werving- en selectieproces kun je ons ook inhuren voor het screenen van eigen kandidaten / sollicitanten of bestaande medewerkers die geïnteresseerd zijn in een vacante functie op je bedrijf.

Ook begeleiden we outplacement-trajecten of denken we mee bij strategische personeel planning. 
 
 
BEL NU
VACATURES