Nieuw: outplacement in de recreatie.

terug


Uitgekeken op je werkgever of werknemer?

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het kan iedereen overkomen dat men uitgekeken raakt op de job, de werkgever of de werknemer. Of dat de klik er gewoon niet meer is. Hoe dan verder?

Je bent werkgever

Stel jouw werknemer loopt vast in zijn of haar baan of er is sprake van een dreigend of onoplosbaar arbeidsconflict. In dat geval bemiddelen wij tussen werkgever en werknemer, met als doel te komen tot een oplossing die voor alle partijen wenselijk is.

Je werkt in de recreatie en wil dat ook blijven doen?

Wij kennen als geen ander de sector en begeleiden werknemers naar een passende functie elders. We doen dat met respect naar de werkgever en werknemer. Het zijn zorgvuldige en vertrouwelijke trajecten waarbij achteraf iedereen tevreden kan terugkijken op de verandering. Zowel de werkgever als de werknemer kan het initiatief nemen om ons te benaderen. Het is altijd maatwerk.

Je werkt niet in de recreatie maar wil wel in deze mooie sector aan de gang?

Graag gaan we het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken. In eerste instantie telefonisch. We kunnen een passend bedrijf voor je vinden waar je eens stage kunt lopen en/of ervaring op kunt doen. Aan dit traject zijn kosten verbonden, mogelijk kun je een beroep doen op je (om)scholingsbudget bij de bestaande werkgever. 

Fit for the match

We helpen jou als kandidaat in alle gevallen om je fit voor de match te maken. Denk aan je CV, motivatiebrief, houding en gedrag. We beschikken over een veelvoud aan instrumenten waaronder gevalideerde testen om samen met jou vast te stellen waar je roeping ligt. We zijn ook eerlijk. Zien we geen kansen voor je in de sector dan zeggen we dat ook. 

De klik

Wij werken vanuit onze passie, we kennen de sector en nemen de tijd voor ondernemers en werknemers om tot de juiste match te komen.
Onze werkwijze moet echter aansluiten bij jouw wensen of doelen als werkgever of werknemer. Bel ons vrijblijvend en neem pas daarna een beslissing of je vertrouwen in onze aanpak hebt.

 

Contact

Neem contact op met ons:

Frank Verkoijen
06-36069296

Thijs Vossen
06-83167967

verkoijen@recreamatch.nl

 
BEL NU
VACATURES